Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Veckans utmaning

Veckans utmaning blir att faktiskt ta mig an alla de träningspass som jag förutsatt mig att göra. Som vanligt var söndagen den stora planerardagen och veckan är nu laddad med träning.

I teorin finns inga ursäkter: att bo här i Åre är som att leva mitt i ett konstant träningsläger. Äta, träna, sova – och så jobba då förstås. Men jag har faktiskt inte en enda förpliktelse: jag behöver inte fastna i köer och jag har ingen att ta hänsyn till, för att nämna några exempel. Dessutom är det på något sätt enklare att casha in timmar på sömnkontot här av någon anledning.

Men, livet är inte teori vilket förra veckan var ett bevis på. Så vi får se hur det blir denna vecka! Men – jag har tagit höjd för det i min planering. Tajming är viktigt vad gäller både näring och träning men trots det har jag faktiskt skrivit upp som ett smörgåsbord med ett antal morgonpass och kvällspass att välja bland. På så sätt kan jag anpassa efter dagsform samtidigt som jag får in den träning jag vill. Upp till bevis!

kari traa träningsglädje

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk