Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stavlöpning

Igår sprang jag med snöskor på Åresjön eftersom snön var djup och lös. Till idag hade allt sjunkit ihop och det fanns dessutom som en pistad bana – inför Årefjällsloppet nästa helg. Längdspår var dragna men bredvid fanns också en bred gata med manchesterränder på hårt packad snö.

Jag tog med mig Hanna och Amanda i lurarna, Fredagspodden hör till mina favoriter. Det blir kanske lite väl mycket när de överdrivet hyllar sponsor efter sponsor så jag tycker att podden har tappat tjusningen lite, men det är ändå ett lättsmält tidsfördriv jämfört med alla de timmar jag spenderar med nyhets- och samhällsprogram från P1 i öronen.

Något annat jag tog med mig var ett par stavar. Istället för vanlig löpning blev det stavlöpning. Jag fick hålla igen på farten, det är lätt hänt att gasa på mot maxpuls med stavar. De är verkligen ett grymt redskap!

åresjön

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Viktor Frisk
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Marcus Schuterman
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Man
Johan Hurtig