Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I’ve got things to do!

Till er som undrar vad jag jobbar med: jag jobbar i det härliga gränslandet där upplevelser offline möter världen online. Med turism alltså, fast digitalt, och med den nymodiga titeln innehållsansvarig.

Jag har i princip alltid arbetat med ”content” på ett eller annat sätt, ofta med just digitalt innehåll. Länge höll jag på med att hjälpa andra med digitala strategier (vilket handlar lika mycket om hur man ska organisera sig internt som hur man ska göra externt) men sedan ett par år tillbaka omsätter jag även alla de råd jag gett till andra, i praktiken genom olika uppdrag direkt hos kund. Båda sidorna har sin tjusning, jag gillar projekt samtidigt som jag gillar långsiktighet.

I detta jobb som fokuserar på fjäll och turism så ansvarar jag för utveckling och innehåll på ett riktigt stort webbprojekt. Och ju mer jag får reda på om saker att uppleva här i fjällvärlden, desto längre blir min lista över grejer jag verkligen måste se till att jag verkligen gör. Som att åka skidor från toppen av Åreskutan ner till Huså, eller ta bilen och åka den vackra vägen 336 (måste kolla upp hur den går att cykla), springa runt Blanktjärnarna när det blir barmark och sådant där. Det här är verkligen en plats där det är lätt att samla på upplevelser.

Vad jag samlar på mig just den här helgen återstår att se. Det beror lite på väder och vind, humör och nyfikenhet. Vad ska du göra?

sara rönne träningsglädje

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Du har helt rätt, listan på saker man vill göra blir bara längre och längre för var dag. I morgon blir det en topptur på Lill-Anjeskutan i Skäckerfjällen. Ett fjällområde som jag rekommenderar att du lägger till din lista. Ha en bra helg 🙂

  Katrin 2014-03-21 20:50:16 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • Blanktjärnarna fram och tillbaka ska vara en fin tur, men en där uppe brukar säga Blanktjärnarna i plural eftersom det är flera tjärnar om jag minns det rätt:)

  Josefin 2014-03-21 20:32:16
  Svara
 • Åh, vilka äventyr! Vilket jobb…låter väldigt intressant.

  Mari 2014-03-21 18:47:51 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • För mig som inte är så digital av mig förstår jag ungefär hälften, men jättekul att du jobbar med sånt som stimulerar dig :). Det digitala jag uppskattar är typ att läsa din och några andra bloggar som förmedlar måbra känslor.
  Jag dras fortfarande också med en förkylning (såg att nån annan också var i samma situation) och är inte helt pigg, så jag tar det fortsatt lite lugnt med träning. Ska nog promenera i helgen och öva på att stå på händer. Det går väl sådär än så länge 😉

  Madelaine 2014-03-21 13:25:49 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Oj, finns det såna drömjobb!?!? Njuuut!!!

  AktivaDagar 2014-03-21 12:39:23 http://aktivadagar.com
  Svara
 • Jag tänkte försöka bli frisk 🙂 Trodde igår att jag nästan var i mål, men efter dålig sömn är det som att börja om från början. Grundar med polska häxbrygder så att f-nskapet ger sig. Annars vill jag komma ut – kanske Tyresta, med en varm termos blåbärssoppa. På med vandrarkängorna. Men hälsan avgör.
  Härligt med ditt jobb – spännande – och roligt att läsa om (alltså vad du gör!)

  Emilia 2014-03-21 11:24:30 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Det låter som att du har mitt drömjobb! Jag är väldigt avundsfrisk 🙂

  Erika 2014-03-21 11:21:14 http://sandsnovatten.wordpress.com/
  Svara
 • Två helt skilda upplevelser blir det här. I morgon dop för svågerns barnbarn. På söndag ska jag springa orienteringstävling i sydost på en karta som tydligen utsetts till Sveriges bästa orienteringskarta. Svårt och backigt med andra ord – underbart!

  nipe 2014-03-21 08:58:58 http://enlitenplatsietern.blogspot.com
  Svara
 • Två helt skilda upplevelser blir det här. I morgon dop för svågerns barnbarn. På söndag ska jag springa orienteringstävling i sydost på en karta som tydligen utsetts till Sveriges bästa orienteringskarta. Svårt och backigt med andra ord – underbart!

  nipe 2014-03-21 08:58:58 http://enlitenplatsietern.blogspot.com
  Svara
 • Två helt skilda upplevelser blir det här. I morgon dop för svågerns barnbarn. På söndag ska jag springa orienteringstävling i sydost på en karta som tydligen utsetts till Sveriges bästa orienteringskarta. Svårt och backigt med andra ord – underbart!

  nipe 2014-03-21 08:58:58 http://enlitenplatsietern.blogspot.com
  Svara
 • Imorgon blir det jogg på dagen, middag och vinkväll med en kompis på kvällen, sö kommer mina päron på besök och på kvällen kommer brorsan & hans tjej för lite träning och middag typ. Så rätt lugn helg på hemmaplan.

  pilla 2014-03-21 08:56:35 http://pernillabreodlt.com
  Svara
 • Imorgon blir det jogg på dagen, middag och vinkväll med en kompis på kvällen, sö kommer mina päron på besök och på kvällen kommer brorsan & hans tjej för lite träning och middag typ. Så rätt lugn helg på hemmaplan.

  pilla 2014-03-21 08:56:35 http://pernillabreodlt.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk