Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Snödjupet i Åre

Det har snöat hela dagen (och hela natten med) – stora, vita, fluffiga flingor. I morse när jag gick till jobbet var det ingen vind så jag var lite smått avis på de som var först i backen och fick åka 10-20 cm pudersnö men jag unnar alla Åreresenärer det. Sedan började det blåsa lite igenom och jag fick gå hem i motvind och snöpisk i ansiktet. Det kan behövas efter en intensiv första dag på mitt nya jobb!

Just nu är jag rätt glad för att jag gjorde min uteträning imorse så att jag kan köra kvällsträningen inomhus. Men snön, jag den älskar jag! Att det snöar rejält och intensivt nu bådar för en otroligt fin fortsatt marsmånad – och sedan en grym april. En grej jag måste öva på här uppe är att gå ut lite mer. Alcazar spelade i helgen och framöver kommer både Agnes och Ace Wilder till Bygget.

snö i åre

snö i åre

snö i åre

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Tack för påminnelse om Agnes, hon har en sån härlig och bra röst tycker jag!

  lisamargar3ta 2014-03-22 19:06:49
  Svara
 • Tack för påminnelse om Agnes, hon har en sån härlig och bra röst tycker jag!

  lisamargar3ta 2014-03-22 19:06:49
  Svara
 • Jag tänkte boka snart, om du fortfarande vill ha sällskap – och jag kan tänka mig att dra med dig ut på lite dans och fältstudier kring hur det går till ”nuförtiden” ;). Så får du drar med mig på tur med snöskor!

  Pigg&Duktig 2014-03-18 23:25:57 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • Jag tänkte boka snart, om du fortfarande vill ha sällskap – och jag kan tänka mig att dra med dig ut på lite dans och fältstudier kring hur det går till ”nuförtiden” ;). Så får du drar med mig på tur med snöskor!

  Pigg&Duktig 2014-03-18 23:25:57 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • Ja, visst är det magiskt med nysnö?! Gissa om kidsen blev glada nu när de ska upp till Åre imorgon på friluftsdag när det finns puder att pumpa. Själv får jag efter förra veckans friluftslivande stanna kvar på skolan med de yngre eleverna. Inte mer än rättvist. Men Åre finns ju kvar, och jag hoppas vi ses snart i byn eller i den större byn ett par mil bort. Jag funderar på Syster Sol i april, apropå spelningar…

  Jojohanna 2014-03-18 23:22:42 http://skynda.blogspot.com
  Svara
 • Ja, visst är det magiskt med nysnö?! Gissa om kidsen blev glada nu när de ska upp till Åre imorgon på friluftsdag när det finns puder att pumpa. Själv får jag efter förra veckans friluftslivande stanna kvar på skolan med de yngre eleverna. Inte mer än rättvist. Men Åre finns ju kvar, och jag hoppas vi ses snart i byn eller i den större byn ett par mil bort. Jag funderar på Syster Sol i april, apropå spelningar…

  Jojohanna 2014-03-18 23:22:42 http://skynda.blogspot.com
  Svara
 • Men ljuvligt! Vi åker upp om mindre än 3 veckor! Tjohoo!

  Camilla 2014-03-17 21:32:49 http://www.camillasdagar.blogspot.com
  Svara
 • Men ljuvligt! Vi åker upp om mindre än 3 veckor! Tjohoo!

  Camilla 2014-03-17 21:32:49 http://www.camillasdagar.blogspot.com
  Svara
 • Vad jobbar du med i åre?:)

  Sen måste jag fråga, äter du alltid något direkt efter träningen eller hur gör du med det?:)

  frida 2014-03-17 20:28:55
  Svara
 • Vad jobbar du med i åre?:)

  Sen måste jag fråga, äter du alltid något direkt efter träningen eller hur gör du med det?:)

  frida 2014-03-17 20:28:55
  Svara
 • Du får anamma Tärnabybarnens sätt att pumpa puder på lunchrasten!!!

  uppochhoppa 2014-03-17 19:34:23 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Du får anamma Tärnabybarnens sätt att pumpa puder på lunchrasten!!!

  uppochhoppa 2014-03-17 19:34:23 http://www.uppochhoppa.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger