Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

XC

Jag tog mig en vända i längdspåret över lunchen. Det kan ha varit de sämsta 5 km jag presterat någonsin. Ingenting satt där det skulle och jag fick till på köpet skavsår i händerna från stavarna. Men det var rätt så härligt att vara ute ändå, plusgrader till trots.

Jag använde någon slags klistersprayvalla jag hittade i förrådet och jag får skylla det längdtekniska haveriet på den. Man ska valla på riktigt. Och – jag kan ju valla på riktigt! Lathet straffar sig.

sara träningsglädjeEn liten bit av min frukost och jag

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Träningsglädje
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk