Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gröna påsar

Att laga mat för en person är sällan särskilt kul. Men, det står mig å andra sidan fritt att experimentera lite som jag vill. Säga vad man vill om Grabben – du är älskvärd på många sätt – men, vi delar verkligen inte samma smak för mat. Han äter grillchips, dricker cola och äter helst vita frallor med Port Salut. Jag vill ha charkuterier, surdegsbröd men – har faktiskt fått en hang up på Pepsi Max. Mitt blomkålsris, som jag gjorde för några veckor sedan, gick dock hem och det gör en och annan lite mer experimentell maträtt också. Men – den ”gröna påse” som jag baserade dagens middag på, hade jag fått äta själv.

Gröna påsar är något som jag hittade i grönsaksdisken på ICA: påsar som innehåller en kul mixbas och tips på vad man ska göra med den. Idag stekte jag på en påse grönkål, svartkål och purjo tillsammans med kyckling, tomatpuré och koriander. Egentligen skulle jag haft lite cashewnötter också – vilket hade gjort det till en tikka masala. 250 gram grönt såg mycket ut, men i stekpannan krympte det till ingenting. Gott var det i alla fall!

Jag har en annan grön påse hemma också, som ska vara god tillsammans med knaprig bacon och ädelost. Middagarna är räddade!

ICA grön påse

ICA grön påse

ICA grön påse

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Testade den där påsen för nån vecka sen, så himla enkelt och GOTT! =)

  Frida Matsdotter 2014-03-14 08:58:08 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
 • Testade den där påsen för nån vecka sen, så himla enkelt och GOTT! =)

  Frida Matsdotter 2014-03-14 08:58:08 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
 • Jag älskar de där påsarna. inser att jag förmodligen skulle komma mycket billigare undan genom att blanda ihop (och skölja) grönsakerna själv, men det är så himla smidigt med påsarna! Att steka, fräsa eller bara göra grönkålschips på!

  Anna (orka mera) 2014-03-14 07:44:52 http://piggelina.se
  Svara
 • Jag älskar de där påsarna. inser att jag förmodligen skulle komma mycket billigare undan genom att blanda ihop (och skölja) grönsakerna själv, men det är så himla smidigt med påsarna! Att steka, fräsa eller bara göra grönkålschips på!

  Anna (orka mera) 2014-03-14 07:44:52 http://piggelina.se
  Svara
 • Oh den där påsen är supergod, prova att bara snabbsteka lite ngn gång så att den inte smälter ihop, det tycker jag är supergott 🙂

  Katrine 2014-03-14 06:21:46
  Svara
 • Oh den där påsen är supergod, prova att bara snabbsteka lite ngn gång så att den inte smälter ihop, det tycker jag är supergott 🙂

  Katrine 2014-03-14 06:21:46
  Svara
 • Jag hade tagit frallan alla gånger! haha, men aldrig colan eller chipsen!

  pilla 2014-03-13 22:28:19 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Jag hade tagit frallan alla gånger! haha, men aldrig colan eller chipsen!

  pilla 2014-03-13 22:28:19 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Anna: 🙂

  admin 2014-03-13 20:35:19
  Svara
 • Anna: 🙂

  admin 2014-03-13 20:35:19
  Svara
 • Jag vet – SÅ gott! Jag åt det faktiskt till middag igår (fast Icas nyhet ”Grillkål”), stekt och toppat med riven parmesan. Mums!

  Anna - Trend o träning 2014-03-13 20:30:45 http://trendotraning.se
  Svara
 • Jag vet – SÅ gott! Jag åt det faktiskt till middag igår (fast Icas nyhet ”Grillkål”), stekt och toppat med riven parmesan. Mums!

  Anna - Trend o träning 2014-03-13 20:30:45 http://trendotraning.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger