Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jackornas Rolls Royce

Det har blåst rätt mycket hela dagen och jag har suttit inne och kurat trots att det egentligen inte varit särskilt kallt. När det blev mörkt drog jag på mig mitt varmaste underställ och min nya Craft Elite Run Weather jacket – och ovanpå det en reflexväst från Nike och vantar med vindskydd. Jag hade klätt mig för rätt många minusgrader och jag var varm när jag kom hem. Ute var det knappt kallgrader…

Grabben har haft en ER Weather jacket sedan förra vårvintern och älskar den. Han använder den som vinterjacka trots att den egentligen ingår i vår- och sommarkollektionen som en regn- och ruskjacka. Den är både vind- och vattentät men samtidigt tunn – och är typ ett beställningsjobb från den tiden då Musse var en Craftsponsrad löpare. Han tyckte inte att det fanns någon bra jacka för dåligt väder på marknaden så Craft skapade denna efter hans önskemål.

Jackor som är vattentäta andas som bekant inte – så även om man inte blir blöt av regnet blir man blöt av all fukt som kroppen ger ifrån sig men som inte dunstar från kroppen eftersom materialet i jackan är för tätt. Det är en hel vetenskap det där, och med olika tekniker som vattentäta membran och laminerat foder som är mjukt mot kroppen och gälar här och var som hjälper andningsförmågan lite extra på traven så är den här jackan Crafts rolls royce av alla tekniska löparjackor. Idag sprang jag premiärpasset i min – utan en droppe regn i luften. Däremot supermycket motvind åt ena hållet – och lika mycket medvind åt andra. Till nästa gång får vädret se till att vara lite jävligare!

craft er weather jacket

craft er weather jacket

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk