Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dagens

Dagens to do:

Vara pigg och glad och ha bra schvung i benen. Jag ska plåtas!

Dagens vill ha:

Linnelakan. Det är tydligen trendigt och skönt och härligt. De ska vara slitna också. Jag känner att mitt sug efter dessa är lite fejk just nu – jag har ju så att säga inte upplevt känslan och vill mest bara ha för att jag är nyfiken, och för att det är snyggt.

Dagens roliga:

Jag har upptäckt att folk som jag inte känner, men som jag följer i sociala medier av olika anledningar, följer varandra. Jag är mycket nyfiken på dessa kopplingar. 6 degrees of separation är numer 3 degrees känns det som!

Dagens glädje:

Kolla den här väderprognosen för Åre. Kallgrader! Jag är stormförtjust. -14 grader är bara en vecka bort.

Dagens insikt:

Det kommer bli maj och juni innan jag hunnit blinka. Eftersom mitt samboliv blir särboliv ett tag så har vi full koll på helgerna – det är ett måste eftersom både han och jag har fullt upp med lite allt möjligt. Nästa gång vi ses är det på Arlanda på väg mot äventyr i USA. Det är några veckor tills dess och under den tiden kommer ni inte tro era öron men – jag ska faktiskt typ ingenstans!

Dagens Pinterest:

board

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk