Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Möt löparen

När det var som mörkast på hela året blev jag intervjuad till poden Möt löparen som görs av Marcus Åberg. Jag har inte lyssnat på avsnittet själv ännu – så förmodligen hinner du före! Med mig från intervjun fick jag en tygpåse som passar suveränt för att packa ner 2 eller 3 par skor när jag drar iväg på kortresor – den kan du köpa här. På kassen står det ”jag är löpare” och jag minns inte om jag sa det i podavsnittet eller om jag kom på det efteråt men jag vet numer när man är löpare. Det har inte ett dugg med tider eller prestationer att göra. Det handlar om inställning. Gillar du att springa – ja då är du en löpare. Grattis!

Möt löparen pod

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind