Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Möt löparen

När det var som mörkast på hela året blev jag intervjuad till poden Möt löparen som görs av Marcus Åberg. Jag har inte lyssnat på avsnittet själv ännu – så förmodligen hinner du före! Med mig från intervjun fick jag en tygpåse som passar suveränt för att packa ner 2 eller 3 par skor när jag drar iväg på kortresor – den kan du köpa här. På kassen står det ”jag är löpare” och jag minns inte om jag sa det i podavsnittet eller om jag kom på det efteråt men jag vet numer när man är löpare. Det har inte ett dugg med tider eller prestationer att göra. Det handlar om inställning. Gillar du att springa – ja då är du en löpare. Grattis!

Möt löparen pod

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman