Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Världscup i Åre

Fördelar med att bo i Åre? Förutom det uppenbara (skidåkningen)? Ja, men typ att det är det mest restaurangtäta stället i Sverige. Att här finns samlat en massa människor som är drivna och riktigt bra på det de gör (kolla bara in detta till exempel). Att här finns bra transportmedel om jag skulle vilja åka någon annanstans (SAS och Malmö Aviation trafikerar via luft, och tågstationen ligger 10 minuter hemifrån och det finns vettiga vägar att köra bil på). Att det finns gym – och crossfitbox. Att jag bor granne med ett berg och jag har dessutom 100 meter ner till Åresjön (vilket har gjort mig än mer nyfiken på stand up paddling fastän jag aldrig riktigt provat). Att jag skulle kunna gå på konsert varje dag under vinterhalvåret om jag hade velat. Och att jag både denna helg och nästa kan uppleva världscupen live. Just nu pågår den alpina världscupen med storslalom ikväll och slalom imorgon – men nästa helg är det nästan ännu roligare för då är det världscup i skicross här i Åre. Anna Holmlund, bronsmedaljör från OS, har blivit något av en personlig favorit hos mig!

anna holmlundBilder från Zimbio.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk