Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Världscup i Åre

Fördelar med att bo i Åre? Förutom det uppenbara (skidåkningen)? Ja, men typ att det är det mest restaurangtäta stället i Sverige. Att här finns samlat en massa människor som är drivna och riktigt bra på det de gör (kolla bara in detta till exempel). Att här finns bra transportmedel om jag skulle vilja åka någon annanstans (SAS och Malmö Aviation trafikerar via luft, och tågstationen ligger 10 minuter hemifrån och det finns vettiga vägar att köra bil på). Att det finns gym – och crossfitbox. Att jag bor granne med ett berg och jag har dessutom 100 meter ner till Åresjön (vilket har gjort mig än mer nyfiken på stand up paddling fastän jag aldrig riktigt provat). Att jag skulle kunna gå på konsert varje dag under vinterhalvåret om jag hade velat. Och att jag både denna helg och nästa kan uppleva världscupen live. Just nu pågår den alpina världscupen med storslalom ikväll och slalom imorgon – men nästa helg är det nästan ännu roligare för då är det världscup i skicross här i Åre. Anna Holmlund, bronsmedaljör från OS, har blivit något av en personlig favorit hos mig!

anna holmlundBilder från Zimbio.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Philip Conradsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Fannie Redman
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Amelia Widell
Man
Johan Hurtig
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk