Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Turnén fortsätter!

Bloggen har inte riktigt hängt med på den här veckans Sverigeturné: Halmstad i måndags, Stockholm i tisdags, Borås i onsdags, Göteborg igår och så Åre idag. När jag kom hem från Göteborg tidigt på eftermiddagen igår var jag så trött att jag la mig och sov. Och typ sov och sov. Sedan vaknade jag superpigg klockan 23. Vi hade tänkt åka till Åre så snart min sambo slutat jobba men det blev inget av den saken. Men – jag visste ju att jag redan sovit mina timmar så mitt i natten packade vi in i bilen och körde norrut. Grabben var trött men jag var klarvaken.

Mina sista minnen från Stockholm är att vi står och packar in bilen klockan 01.00. Vi verkligen stuvar. Allt ska in: väskor, påsar, cykelpump, trainer, fryslåda med älgkött… och bredvid oss springer först någon som gjort något dumt och sedan två ordningsvakter. Och sedan kommer ett gäng ordningsvakter till. Och några minuter efter det en polisbil. Man tror ju att en sådan jakt ska gå snabbt men både den jagade och de jagande verkade trötta så till och med jag hade kunnat springa ikapp just där och då. Jag funderade på om vi skulle hjälpt till men vi fortsatte med packningen…

Sedan hann vi inte långt förrän E4:an norrut var avspärrad av polisen och alla fick köra in och blåsa. Vilket ju är en bra grej. Några minuter efter att jag hade blåst låg två poliser med ficklampa under min bil för jag hade lite krångel med cykelstället och bad dem om hjälp. Lika bra att passa på tänkte jag!

Efter det där hände det inte så mycket mer. Men det fascinerar mig att det var typ 6 grader varmt klockan 05.00 på natten – och det är bara tidigt i mars! Efter ett tag fick vi en störtskur på oss och efter 65 mil i regn och salt och allmän skit såg cykeln rätt illa däran – så det första jag gjorde var att ställa den i duschen. Efter det ställde jag mina skor på skohyllan och kände mig rätt så inflyttad här i Åre!

skohylla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk