Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Readly

Jag minns en gång när jag skrev om att läsa tidningar (inlägget handlade nog snarare om hur jag enkelt skulle kunna spara smarta tips jag läste om) och någon tipsade om Readly i kommentarsfältet. Smart app! Jag signade upp mig för inte så länge sedan och igår fick jag ett nyhetsbrev om att man också kan läsa amerikanska tidningar via appen. Kul!

Bland tidningarna i appen som står på min läslista finns Stark, Outside och Outside Träning, Active Escape, Digital foto, Photoshopguiden, Plaza Magazine, Escape, Fotosidan magasin och kanske en och annan cykeltidning. Allra först ska jag läsa amerikanska Outside med min favorit Julia Mancuso!

readly

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger