Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Craft ER light jacket

En av de jackor jag hyllat till skyarna det senaste året är Craft Elite Run light jacket – eller Craft ER light jacket som det står på lappen. Den här och den här ni vet! Jag älskar att den är tunn och stretchig och minimalistisk i designen – men att den trots allt det där har ett lätt skydd mot både vind och väta. Med ett tunt underställ under håller jag värmen i ganska modesta temperaturer – och med ett lite tjockare underställ så funkar jackan när det känns bistert under höst och vår.

Till i vår finns Craft ER light jacket i flera olika färgställningar och jag har fått den mest färggranna. Nyansen heter hibiscus och är en härlig färgklick som känns mognare än rosa. Allra helst skulle jag vilja ha den här i alla färger som finns för jag tokälskar den!

Craft ER light jacket i rosa hibiscus finns till exempel här. Matcha med dessa tights i samma färg. Eller gör som jag och kör svart.

craft er light jacket traningsgladje.se träningsglädje

halmstad grötvik

craft er light jacket traningsgladje.se träningsglädje

craft er light jacket traningsgladje.se träningsglädje

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • […] Löparjacka: Craft WP stretch, vinterns bästa bästa vinterjacka. Gillar också Craft ER light jacket. […]

  Top 30 - Träningsglädje 2014-10-07 11:25:31 http://www.traningsgladje.se/2014/10/top-30/
  Svara
 • Vi har alla våra kärlekar. Min Craft featherlight har jag typ varje pass. Det känns som om jag skulle bli sämre om jag sprang i nåt annat 🙂 Känner dock att jag borde ha minst en till i en annan färg… Hahaha. Tråkiga bloggbilder med samma outfit.

  Mia 2014-03-03 09:58:36 http://www.menmia.se
  Svara
 • Vi har alla våra kärlekar. Min Craft featherlight har jag typ varje pass. Det känns som om jag skulle bli sämre om jag sprang i nåt annat 🙂 Känner dock att jag borde ha minst en till i en annan färg… Hahaha. Tråkiga bloggbilder med samma outfit.

  Mia 2014-03-03 09:58:36 http://www.menmia.se
  Svara
 • Coolt med färgade tights men vet inte om jag hade vågat. Jag svettas ju lite osnyggt när jag springer och är rädd att det hade sett mindre läckert ut 🙂 Men på jackan är det superfint. Även om jag är lite lila i sinnet i år. Måste kompensera för alla år i rosa 🙂

  Anna (orka mera) 2014-03-03 09:03:33 http://piggelina.se
  Svara
 • Coolt med färgade tights men vet inte om jag hade vågat. Jag svettas ju lite osnyggt när jag springer och är rädd att det hade sett mindre läckert ut 🙂 Men på jackan är det superfint. Även om jag är lite lila i sinnet i år. Måste kompensera för alla år i rosa 🙂

  Anna (orka mera) 2014-03-03 09:03:33 http://piggelina.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk