Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nu börjar det!

1:a mars och från och med i morgon är det vår. Så har det liksom alltid varit så snart Vasaloppet är över! Vår kan betyda många saker: skidåkning, löpning, cykling… Men – vår innebär alltid ljus. Mer sol på näsan, ljusare och längre kvällar, hopp om en annalkande sommar och allt man liksom vill göra då.

I år har jag inte en endaste plan för min sommar, jag hade en sådan fantastisk sommar 2013 i Halmstad och några helger i Hälsingland så jag vågar varken hoppas eller längta efter något liknande i år. Överlag längtar jag inte efter någonting alls just nu – jag är alldeles för upptagen med att vara här och nu. Just ”här och nu” innebär Halmstad den här helgen. Här är det grått men när jag var ute på min morgonpromenad i morse kändes vårvärmen nära och jag trotsade både mössa och vantar. Tyvärr har jag frusit resten av dagen och det kändes som om det blev kallare och kallare ju längre inpå dagen vi kom.

Jag hade tänkt bränna av ett backpass av något slag men mina ben känns fortfarande inte riktigt återhämtade efter intervallpasset i torsdags så backarna får vänta. Tur att det finns en morgondag!

new balance heidi klumJacka // Heidi Klum för New Balance. Tights // Craft ER (med kompression). Skor // Nike Free 3.0

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger