Minns ni detta inlägget? Well – surprise – Yellowstonedieten var en fake och det hela är nu avslöjat. Det var väl en jävla tur. Men, ironiskt nog ligger inte verkligheten långt borta med tanke på banandieten, grapefruktdieten och ett gäng andra dieter som kommit och gått genom åren – och som i allra högsta grad lever idag. En viktig lärdom tycker jag – att inte gå på allt som vi hör talas om! Låter det rimligt? Låter det vettigt? När det gäller dieter har vi en tendens att klamra oss fast vid det allra tunnaste halmstrået bara för att vi så gärna vill gå ner i vikt (vilket vi ofta likställer med att bli lycklig). Tänk om och tänk rätt. Framförallt tänk kritiskt.

Bakom bluffen står företaget Quaker (för övrigt samma företag som Bob Harper, kändistränaren från USA, jobbar mycket tillsammans med). De gör flingor i allmänhet och Havrecrunch i synnerhet. Jag har aldrig tänkt på att Quaker finns i Sverige. Nu vet jag!

0