Ibland finner jag inga ord för amerikanarna hittar på! Hört talas om The Yellostone diet? Och Grizzlybär? Och att man ska stoppa dem i näsan och i naveln för att komma åt de bra egenskaperna när man tränar eller sover. Vilken planet kommer dessa människor från som hittar på sådant här? Det knasigaste är att Yellowstone-dieten också har en svensk hemsida och tydligen ska lanseras i Sverige genom en svensk PR-konsult som jag fick ett mail från. Superbär är ju hett just nu så kanske kommer grizzlybär att slå sig in bland kråkbär, mullbär och gojibär…

Jag vet inte när banandieten eller grapefruktdieten var på tapeten men var inte det någon gång på 80-talet? Och flygvärdinnedieten, vad gick den ut på? Låter som tidigt 90-tal? Jag tror inte vi var dummare då än nu, men nog är vi alltid klokast i efterhand och idag ter sig dessa dieter helt galna. Hur kunde folk gå på dem? Och hur går folk på The Yellostone diet? I ljuset av att leva på grapefrukt och bananer är i och för sig ett superbär med mirakeleffekter mycket konstigare men såhär 2014 känns Yellowstone-dieten som att ha fastnat i en tidsmaskin och slungats några decennier bak i tiden.

Hörni där borta i USA, 80-talet ringde och vill ha sin reklamfilm tillbaka:

0