Vädret just nu är inte alltför trevligt. Det blötsnöar på tvären. Och blåser. Vilket gjorde min löprunda ordentligt trevlig åt ena hållet för då var det frid och fröjd med vinden och blötsnön i ryggen – men sedan vände jag och då var det dubbelt så jobbigt med motvind och ispiggar i ögonen.

Isen på Åresjön var min lekplats för dagen. Jag sprang runt på skoterspår och bredvid skidspår och behövde inte oroa mig för bilar som eventuellt inte skulle se mig – eller uppförsbackar. Jag sprang istället och lyssnade på Kropp & Själ och avsnittet som handlade om motivation. Allra sist pratade de om vad motivation faktiskt är och en av definitionerna var: viljan att nå ett mål och insikten att det faktiskt är nåbart. Jag vet inte om jag håller med om det. Men jag är inte heller så jätteövertygad om en annan definition jag ofta hör, att motivation är inget du får utan något du förtjänar. Jag har överhuvudtaget lite svårt att förklara motivation så som jag ser på det. Vad är motivation enigt dig?

Åresjön

Åresjön

0