Vi har rätt så nyss varit ute och sprungit på fjället. Snön ligger djup men vi sprang i skoterspåren vilket höll bra för tassande löparfötter. Det var dessutom enormt härligt att få bli utrustade med två energiknippen till springhundar som bor här på Abisko Mountain Lodge. De tyckte att det var minst lika roligt som oss att sticka ut och springa en sväng, helt utan krav och prestation utan bara nyfiket upptäcka mäktiga vyer som väntade bakom varje krön. Ibland var vi tvungna att stanna upp och lyssna till tystnaden och skapa panoramaminnen att ta med för resten av livet. Vilken lyx det är med orörd natur, berg, snö och himmel.

abisko löpning fjäll

abisko löpning fjäll

abisko löpning fjäll

abisko löpning fjäll

abisko löpning fjäll

abisko löpning fjäll

abisko löpning fjäll

Jacka och tights // Craft. Skor // Asics. Fyrbenta vänner // Svartis och Zappa. Plats // Abisko, strax nedanför Lapporten

0