Jag brukar vara rätt bra på att se det bästa i mycket. Jag gillar ju till och med skitväder. Men den här dagen tog priset rent vädermässigt. Det var snöigt och fint (läs: kallt) i morse men på lunchen var det inte mer än grått och slaskigt. Jag snörade på mig mina Inov8 (dessa!) och stack ut på en lugn och kort distansjogg med Fredagspodden i öronen.

Först småsnöregnade det motvind över Västerbron. Sedan hade jag Norr Mälarstrand som en ridå på andra sidan Riddarfjärden. Den ridån bjöd på fler än femtio nyanser av grått. Vattenpölarna avlöste varandra i snömodden och bara några stackars hundägare var ute.

Jag sprang min runda och kom snart hem igen – och känner mig så sjukt jäkla nöjd här i TV-soffan. Inte primärt för att jag har tränat – utan för att jag faktiskt inte behöver gå ut mer idag. Det är fredag och jag ska tända en massa ljus och bara ha det allmänt bra. Planen är att hoppa upp på cykeln för ett gäng intervaller och sedan beta av ett och annat på den där listan som aldrig blir kortare eftersom den alltid fylls på.

Om jag låter deppig så är jag inte det. Faktiskt inte det minsta. Jag protesterar bara mot vädret! Här kommer en bildkavalkad så att ni med sol riktigt ska förstå.

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

0