30 minuter fartlek på trainern kickade igång den här veckan – det känns alltid bra att köra igång veckan på ett skönt sätt oavsett om det handlar om träning, god frukost eller möte på jobb. Man har lagt ribban liksom. För min del ligger stora delar av min träning på veckans första dagar, i alla fall vad gäller kvalitet. På helgen har jag fokus på annat och det blir mest lyxträning – inte mindre jobbigt för det, men mindre uppstyrt.

Idag hade jag inget specifikt program att cykla efter utan körde en 30 minuter lång spellista på min iTunes – men det blev en naturlig fartlek där jag cyklade med musiken och där “intervallerna” blev mellan 2 och 6 minuter långa lite beroende på låt. Ibland valde jag lättare motstånd och hög kadens och ibland lägre kadens och bra med motstånd.

pearl izumi state jersey florida

Cykeltröja // Pearl Izumi Florida state jersey. Cykelbyxor // Craft.

0