30*30 sekunders intervall på löpband – boom! Så otroligt nöjd att jag grejade dem med stegrande fart på bandet. Jag körde 15 sekunders vila mellan intervallerna och det gick lätt i början men var desto jobbigare på slutet. Svårigheten med intervaller är just att det känns rätt så enkelt först – för att plötsligt bli dödsjobbigt. Känslan när man grejat dem precis så som man tänkt är att man är lite starkare, lite bättre och lite längre. Nöjdhet bygger på höjden – som en schysst och positiv dunk i ryggen. Jag gillar att träna på gymmet på Clarion Post, jag får alltid till bra pass här!

Jag körde lite core efteråt med inslag av magträning i TRX och en del övningar med pilatesboll. Sedan fastnade jag bland parfymerna i Skönhetsfabriken och höll på att fastna för en flaska som doftade exotiskt och komplext, men jag kunde inte bestämma mig så jag gick upp på rummet och beställde in room service istället – helt klart ett enklare beslut. Nu ska jag jobba på lite småprojekt som alltid puttas underst i prioriteringslistan, men någon gång måste man bocka av dem också!

Clarion post

0