Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Reebok

Om du säger Reebok så svarar jag crossfit. Tänk vad förknippat ett varumärke kan bli med någonting på så kort tid som Reebok jobbat med crossfitvärlden. Nu är jag visserligen rätt så insatt – även om jag varken tränar crossfit eller har särskilt mycket Reebok i min träningsgarderob.

När jag kikade igenom Reeboks kollektion för våren och sommaren 2014 så fanns det en del plagg jag fastnade lite särskilt för. Att jag sparade den där mönstrade jackan i min mapp med favoriter förvånar mig stort – men jag älskar färgkombon! Tightsen är to die for om man både vill ha tryggt svart men ändå utmana med färg – och de andra byxorna är ju helroliga. Dessa tre plagg får gärna flytta in i min garderob typ nu. Då kanske jag skulle få lite liv i benen och krångla mig upp ur soffan – den har hållt mig i sitt fasta grepp hela dagen.

 

Tights till vänster // Reebok camo cargo från danskollektionen

Jacka i mitten // Reebok delta wind jacket från löpkollektionen

Tighs till höger // Reebok capri tight från danskollektionen

Reebok ss14

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger