Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mandelpanerad fisk

Gårdagens middag: mandelpanerad rödspätta med broccoli och sojabönor. Superenkelt och supergott. Salta och peppra rödspättafiléer och doppa i ägg. Vänd sedan i mandelmjöl. Stek kort på varje sida. Den där broccoli och bönblandningen gör jag ofta, gärna med lite olja, flingsalt och några varv med pepparkvarnen.

Eftersom det är så lättlagat blir det inget längre inlägg än såhär.

mandelpanerad fisk

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Muuuums! Vad gott! Gjorde en variant avdetta till lunch precis också såg jag ditt inlägg! Jag panerade i mandelmjöl/sesammjöl och lite sesamfrö, salt och peppar! Serverade med kokt broccoli och ärtpesto! Skitgott 😉

    Mia 2014-02-26 15:08:15
    Svara
  • Åh, ja tack! Ska jag lägga på minnet 🙂

    Emma 2014-02-24 12:23:15 http://semmla.shapemeup.se
    Svara
  • Perfekt! Jag som precis köpte hem en ny laddning mandelmjöl! Tack för tipset!

    Anna (orka mera) 2014-02-23 21:21:07 http://piggelina.se
    Svara
  • Åh det ser jättegott ut!

    Lina 2014-02-23 20:07:50 http://linasgodablogg.blogspot.se
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk