Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lördag

Så kom våren – igen. Den enda snön där ute är snödropparna som växte så gulligt borta vid Hornsbergs strand. Stockholm var lördagstrångt men här hemma i lägenheten rådde lugnet medan jag valde att spendera 30 minuter framför Johanna Andersson på Yogobe med yinyoga. Det är fint att kunna yoga hemma.

En bit in på förmiddagen träffade jag Karin och vi tog en lördagspromenad på Kungsholmen och avslutade med fika. Sedan gick jag till Daglivs och köpte lite allt möjligt. Bland annat fyllde jag på mitt förråd med kokossocker (suveränt att använda istället för vanligt socker) och så köpte jag kokosgrädde. Har fått för mig att man kan göra kul saker med det. Någon som har något tips?

Just nu står en sotare i ugnen – ett snabbakat glutenfritt bröd från den här boken. Jag äger fortfarande ingen matvåg och i boken är ingredienserna angivna i viktenheter. Jag känner därför att detta kan gå lite hur som helst.

sara träningsglädje traningsgladje.seSåhär såg jag ut idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger