Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Inte så jävla kul

Jag brukar vara rätt bra på att se det bästa i mycket. Jag gillar ju till och med skitväder. Men den här dagen tog priset rent vädermässigt. Det var snöigt och fint (läs: kallt) i morse men på lunchen var det inte mer än grått och slaskigt. Jag snörade på mig mina Inov8 (dessa!) och stack ut på en lugn och kort distansjogg med Fredagspodden i öronen.

Först småsnöregnade det motvind över Västerbron. Sedan hade jag Norr Mälarstrand som en ridå på andra sidan Riddarfjärden. Den ridån bjöd på fler än femtio nyanser av grått. Vattenpölarna avlöste varandra i snömodden och bara några stackars hundägare var ute.

Jag sprang min runda och kom snart hem igen – och känner mig så sjukt jäkla nöjd här i TV-soffan. Inte primärt för att jag har tränat – utan för att jag faktiskt inte behöver gå ut mer idag. Det är fredag och jag ska tända en massa ljus och bara ha det allmänt bra. Planen är att hoppa upp på cykeln för ett gäng intervaller och sedan beta av ett och annat på den där listan som aldrig blir kortare eftersom den alltid fylls på.

Om jag låter deppig så är jag inte det. Faktiskt inte det minsta. Jag protesterar bara mot vädret! Här kommer en bildkavalkad så att ni med sol riktigt ska förstå.

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Inov-8 X-talon 190 Långholmen Träningsglädje

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Asså, jag tycker tycker att det ser rätt härligt grått ut, frisk på något sätt. 🙂 Fast det kanske är för att all snö är borta här i Skåne och att det därmed är (om möjligt) ännu gråare. Våren får gärna gråa sitt intåg nu!

  Nellie 2014-02-22 18:04:29
  Svara
 • Vi hade också regn och slask igår men lagom till att jag åkte hem från jobbet visade sig en sol som försökte lysa igenom. Vilken lycka.
  Faktum är att dina bilder är väldigt vackra trots det gråa. Tycker jag iallafall.:)

  Madelaine 2014-02-22 07:17:35 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Ahh. Ja, får väl (kanske!) ge dem en chans till någon gång. Hrm…

  uppochhoppa 2014-02-21 20:24:52 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Roligare väder kan man absolut ha men när vi sågs var det ändå bra mycket bättre än när jag gav mig ut på morgonen. 🙂 Snart är det vår & sommar igen! 🙂

  Ingmarie 2014-02-21 20:11:23 http://blog.nemonisimors.com
  Svara
 • […] är vad Sara på Träningsglädje möttes av under sin löprunda. Inte så kul med tråkigt väder precis. Jag instämmer. Ändå […]

  Skosulan.com | Fem nyanser av grått 2014-02-21 17:16:51 http://skosulan.com/2014/02/21/fem-nyanser-av-gratt/
  Svara
 • Upp&Hoppa: haha och jag som inte står ut med filip & fredrik och alla de där andra. jag tycker att de svamlar, precis som jillian michaels också gör det, men sedan säger de smarta saker – och saker man skrattar åt, och så är man (jag!) underhållen en timma.

  admin 2014-02-21 16:52:08
  Svara
 • Snart kommer sol och blått och tulpaner – var så säker. Eller vårskidåkning, kall rosé och listor som det står check på!

  ps. Jag klarar inte av fredagspodden! Försökte i morse igen – men det är verkligen din rubrik för mig. Svamligt, otroligt inåtfokuserat ”jag då, och jag då, men jag då, men JAG då” mellan syrrorna hela tiden. Liksom, inledningen av dagens podd om hur TRÖTTA de blivit efter förra veckans poddinspelning… Phu! Vad är det alla tycker är så bra?

  uppochhoppa 2014-02-21 16:42:01 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Snart kommer sol och blått och tulpaner – var så säker. Eller vårskidåkning, kall rosé och listor som det står check på!

  ps. Jag klarar inte av fredagspodden! Försökte i morse igen – men det är verkligen din rubrik för mig. Svamligt, otroligt inåtfokuserat ”jag då, och jag då, men jag då, men JAG då” mellan syrrorna hela tiden. Liksom, inledningen av dagens podd om hur TRÖTTA de blivit efter förra veckans poddinspelning… Phu! Vad är det alla tycker är så bra?

  uppochhoppa 2014-02-21 16:42:01 http://www.uppochhoppa.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg