Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bavaria & Balance

Det var dags att serva sportbilen idag. Just nu rullar en kampanj från BMW Bavaria mest hela tiden när jag kollar TV och jag passade på att utnyttja den – så medan min Mini Cooper kollades upp så tog jag mig ett courtesy träningspass på Balance precis mittemot. Ett gäng snabba intervaller är precis vad man hinner med innan bilen är klar.

På löpband måste det hända grejer hela tiden för att jag ska hålla motivationen uppe – jag fattar inte hur jag mentalt orkade springa ett helt marathon på löpband för ett gäng år sedan? Det måste ju ha varit sjukt tråkigt. Jag har 2 minnen från den gången: dels gick Vasaloppet av stapeln samma dag, dels så kollade jag världscupen i störtlopp och just den dagen var det en kille som föll så illa att han var tvungen att amputera benet. Hur själva löpningen gick minns jag inte alls, mer än att jag grejade det.

Idag skulle jag bara springa i 10 minuter. 10 sjukt högintensiva minuter förvisso – fördelat på enminutersintervaller med 30 sekunder ståvila mellan. Pulsen hann precis gå upp över tröskelpuls och förmodligen hann den inte sjunka så himla mycket mellan intervallerna heller (jag hade ingen egen klocka utan kollade av med hjälp av sensorerna på löpbandet). Bra pass. Kort och enkelt. Bilen var det inga fel på heller.

Bavaria Balance

Andra passet i mina lätta skor från Asics – första passet sprang jag på fjället i Abisko

Bavaria BalanceAlla ägare av en Mini Cooper är väl lyckliga? Jag är då det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Karin: haha ja just ja

  Anna: ja testa dem, de är sköna!

  Emelie: de finns lite överallt tror jag – kolla nätet? Asics Gel Super J33!

  admin 2014-02-20 09:37:15
  Svara
 • Satan så snygga skor! Jag har med ett par löparskor från just det märket som jag trivs superbra i men har aldrig sett dessa. Vart finns de att köpa?

  Emelie 2014-02-20 09:29:53 http://emelie.lillatorg.nu
  Svara
 • Satan så snygga skor! Jag har med ett par löparskor från just det märket som jag trivs superbra i men har aldrig sett dessa. Vart finns de att köpa?

  Emelie 2014-02-20 09:29:53 http://emelie.lillatorg.nu
  Svara
 • Snabbt & effektivt 🙂

  Jag e så sjukt sugen på de där skorna! Måste ta mig ut på stan snart & prova!

  Anna . P 2014-02-20 07:37:29
  Svara
 • Snabbt & effektivt 🙂

  Jag e så sjukt sugen på de där skorna! Måste ta mig ut på stan snart & prova!

  Anna . P 2014-02-20 07:37:29
  Svara
 • Det jag mest minns om den där dagen vi sprang maran på löpband, var att tjejen i repan på SATS inte ens visste hur långt ett marathon var 🙂
  Bra jobbat med intervallerna!

  Karin Tri - triathlon 2014-02-19 17:01:08 http://www.karintri.com
  Svara
 • Det jag mest minns om den där dagen vi sprang maran på löpband, var att tjejen i repan på SATS inte ens visste hur långt ett marathon var 🙂
  Bra jobbat med intervallerna!

  Karin Tri - triathlon 2014-02-19 17:01:08 http://www.karintri.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger