Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fresh tracks

Jag har bestämt morgondejt med Annika, trots att hon är i Stockholm och jag i Åre. Men vi kör en virtuell variant. Vi vet att båda är uppe och öppnar ytterdörren klockan 6. Dessutom lyssnar vi på exakt samma podavsnitt. Skillnaden är att hon morgontränar i ett relativt vårligt Stockholm – medan snön vräker ner här i Åre.

Min träning blev en morgonpromenad. Snön låg orörd inför mina fötter och jag lämnade efter mig fresh tracks och det var mörkt. Bara jag och plogbilarna var vakna. Jag kom hem lagom till första åket i damernas storslalom och det var fortfarande härligt tidigt. Jag älskar att gå upp tidigt om morgnarna – synd bara att det ska vara så jäkla jobbigt.

fresh tracks

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger