Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fresh tracks

Jag har bestämt morgondejt med Annika, trots att hon är i Stockholm och jag i Åre. Men vi kör en virtuell variant. Vi vet att båda är uppe och öppnar ytterdörren klockan 6. Dessutom lyssnar vi på exakt samma podavsnitt. Skillnaden är att hon morgontränar i ett relativt vårligt Stockholm – medan snön vräker ner här i Åre.

Min träning blev en morgonpromenad. Snön låg orörd inför mina fötter och jag lämnade efter mig fresh tracks och det var mörkt. Bara jag och plogbilarna var vakna. Jag kom hem lagom till första åket i damernas storslalom och det var fortfarande härligt tidigt. Jag älskar att gå upp tidigt om morgnarna – synd bara att det ska vara så jäkla jobbigt.

fresh tracks

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Man
  Johan Hurtig
  Man
  Kevin Triguero
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Träningsglädje
  Home
  Amelia Widell
  Lifestyle
  Flora Wiström
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Linn Eklund
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Sanna Fischer
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Home
  Andrea Brodin
  Man
  Viktor Frisk
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Philip Conradsson