Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Soundcloud

Jag är så otroligt glad över min trainer. Jag har skrivit det förut och jag skriver det nu igen. Och så är jag glad över att jag upptäckt Soundcloud idag. Jag hann samla på mig några låtar innan passet som jag avslutade alldeles nyss. Bland annat den här remixen på Beyonces Drunk in love.

Nu blir det kvällssupé med kalixlöjrom och sedan ska jag vara snabb som en iller och packa inför min resa till Abisko imorgon. Jag vet att den här tjejen kommer att vänta på mig prick klockan 06.00 imorgon bitti – och det ser jag fram emot. Jag hade lite panik när jag insåg att alla mina skidbyxor är hemma i Åre men hittade ett par gamla svarta trotjänare allra längst ner i byrålådan. Puh! Det väntar inte så mycket skidåkning i Abisko men jag ser fram emot ett och annat snöäventyr!

nishiki racer

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Chrystelle Eriksberger