Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Boka nu!

Just nu åker det runt en massa Audi på isen på Åresjön men snart kommer här att dras spår inför Åreloppet i mars. Helgen innan loppet arrangerar Holiday Club längdhelg för tjejer med mys och spa, tillsammans med tränare från Craft Sportswear (hon heter Malin och är grym). När man klickar på den här länken så ser det ut som att det inte finns några rum – men – rum är undanlagda så om du vill boka dig (och det är klart att du vill) så ring 0647-12011 och prata med Ewa Thelin så kan du knipa ett rum. Det är dock inte läge att vänta så boka nu!

Det kommer bli en grym helg med skidåkning, spa och relax. Jag kommer att vara på plats och ska göra mitt bästa för att solen ska skina. Mars är en fantastisk Åremånad!

längdspår åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Sara!
  Jag har en fråga om skor. Just nu springer jag i icebugs. Förra sommaren köpte jag nike free 5,0. Tycker om de skorna. Jag springer ca 10 km oftast när jag springer. Nu vill jag köpa nya skor. Vad ska jag satsa på ? Det finns så många att välja på. Kan man springa med bara tunna skor typ barfotaskor eller ska man variera sig? Vad säger Snabba fötter? Och vad säger du? Jag vet att det är svårt att tipsa om skor, alla fötter är olika och man springer olika. Men något har du säkert att säga.
  Tack så länge! En fråga till bara; håller du föreläsningar om hälsa och din syn på hälsa?
  Hälsningar Karin

  Karin 2014-02-09 21:53:11
  Svara
 • Hej Sara!
  Jag har en fråga om skor. Just nu springer jag i icebugs. Förra sommaren köpte jag nike free 5,0. Tycker om de skorna. Jag springer ca 10 km oftast när jag springer. Nu vill jag köpa nya skor. Vad ska jag satsa på ? Det finns så många att välja på. Kan man springa med bara tunna skor typ barfotaskor eller ska man variera sig? Vad säger Snabba fötter? Och vad säger du? Jag vet att det är svårt att tipsa om skor, alla fötter är olika och man springer olika. Men något har du säkert att säga.
  Tack så länge! En fråga till bara; håller du föreläsningar om hälsa och din syn på hälsa?
  Hälsningar Karin

  Karin 2014-02-09 21:53:11
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger