Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Spis & Deli i Halmstad

Alltså, jag gillar fast food. Jag gillar att laga fast food hemma och jag gillar att äta fast food ute. OM det tillagas på bra råvaror. Det gör faktiskt hela skillnaden (läs Calories Vs Chemicals). Jag älskar att Sverige anammat den fastfoodtrend som gjort att några nya matställen sett dagens ljus. Spis & Deli i Halmstad är ingen nyhet längre, kanske inte heller Spis & Deli i Varberg. I Stockholm finns Käk, Flippin Burger och Love Food Café till exempel – och förmodligen fler?

Ett av mina måsten i Halmstad är alltid att äta på Spis & Deli. Det är lika delar miljön som surdegsbrödet från Feltds som laxburgaren jag alltid beställer. Här finns dessutom wifi, något jag använder nu då jag väntar på ett tåg som ska ta mig till Göteborg som är mer än en timme försent. Typiskt – jag som annars alltid åker bil…

Om du också väntar på något så tycker jag att du ska läsa Annies måndagspepp eller inspireras av Lofsans videoblogg som jag ska köra idag!

spis och deli halmstad

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger