Idag följde vi med guiderna på utlandsutflykt till Zermatt i Schweiz. Coolt att kunna åka till andra länder med skidor. Solen sken bitvis under förmiddagen och alperna visade sig från sin allra bästa sida. Jag fick dessutom bekräftat från killarna här på STS Alpresor att vecka 4 men även typ vecka 12 är grymma veckor för att åka till alperna: bra väder och inga köer. Kolla bilderna nedan – det ser inte direkt trångt ut eller hur!

När man tar sig med de större kabinliftarna mellan Zermatt och Cervinia så befinner man sig per automatik på Europas högst belägna skidområde (för vinterskidåkning) – mer än 3800 meter över havet. Check på den med andra ord!

De där intervallerna jag planerat att köra ikväll ligger däremot i riskzonen. Jag är sjukt trött i benen efter gigantiskt mycket skidåkning. Vi höll igång konstant så länge systemet var öppet, med paus för lunch allra längst bort i Zermatt. Det tar på krafterna det här med alpresor…

cervinia cervino matterhorn

cervinia sts alpresor traningsgladje.se

zermatt

zermatt sts alpresor traningsgladje.se

matterhorn sts alpresor traningsgladje.se

cervinia

cervinia

cervinia traningsgladje.se

cervinia marmot

0