Ikväll var jag på Clarion Sign för att skåla in Women’s Health Sverige. Träningstidningen Fitness Lifestyle har gått i graven och livstilstidningen Women’s Health är ersättare. Redaktionen är i stort densamma men med tunga nytillskottet Sofia Hedström som modechef. Det är en rejäl förändring innehållsmässigt men jag tänker att change is the process of moving forward.

Enligt Hedström så är sport den största trenden i modevärlden i år. Jag hoppas det kan bli lite tvärtom också, att mode liksom blir den nya trenden i sportkonfektionsvärlden!

Förutom skålen på Sign så hade jag och Annika bokat in champagnedate så vi promenerade till Grand Central för mer bubbel och sedan till Wagamama för lite mat. En finfin kväll i regnet! Nu myser jag i soffan med täcke och regnsmatter mot fönsterrutan och tänker att det här är en bra kväll för lite nattsudd.

womens health sweden

womens health sweden

0