Januari är verkligen årets längsta månad. För exakt en månad sedan hade vi precis haft julafton och det känns evighetslänge sedan. Oxveckorna maler sig framåt men det går långsamt! Det kommer att vara januari veckan ut men sedan kommer lite ljus i tunneln och vi får se något annat. Välkommen februari!

Jag gillar som bekant projekt och delar upp året i sådana. December handlade om mängd och januari handlade om att omfamna mina svagheter och göra dem lite starkare, dessutom med intervallfokus. Snart är det februari och jag tänker att det ska handla om “turn your intentions into actions”. Det behöver såklart inte handla om träning utan om stort som smått i livet. Det jag tänker att jag ska göra ska jag helt enkelt göra. Inom träningen handlar det mycket om att fortsätta de fina vanor jag lagt till mig: mina prehabövningar, stabiliserande träning, intervaller och styrka. Och framförallt att faktiskt göra sådant jag tänker att jag borde göra, men liksom aldrig kommer iväg på. De där sakerna som ryker när latheten tar över handen.

Utanför träningen skulle jag behöva se över ett och annat i Stockholmslägenheten, faktiskt gå och ta cellprover, fixa den där försäkringen och allt det där administrativa jag helst skulle skjuta upp till imorgon.

Playitas TräningsglädjeBild från Playitas i september

0