Det här med att denna lördag känns som en söndag – what’s up with that? I och för sig har det inte varit någon ordning på de senaste dagarna kan jag tycka, det har liksom varit lördag hela veckan mest hela tiden.

Jag har känt mig som en tröttmössa ända sedan jag vaknade och hade en lugn förmiddag medan Grabben hade löpkurs på Holiday Club. Jag hoppas han skötte sig fint! Vi träffades på Werséns för en sen lunch och innan dess hade jag hunnit gå in i den butik som tidigare låg i Sporthotellet och som nu flyttat till ny fin lokal vid torget (där Kaktus låg förut). Jag hittade väskan som jag letat efter i ungefär ett och ett halvt år. Eller, hittade och hittade. Jag började prata med hon som jag gissar äger butiken och genast föreslog hon några väskor som är snygga men som jag ändå får plats med min systemkamera i. Att hitta en sådan väska har varit svårt! Att gå ut med en sportbag om kvällarna för att man vill ta med kameran ut har känts för tråkigt även för en sneakerstjej som mig.

Apropå mitt tidigare inlägg innehållandes en eller två meningar om pizza kan jag meddela att pizza var just vad jag åt på Werséns. En ”herrarnas” med högrev, tallegio och grönpepparbearnaise. Jag valde mellan det och biff rydberg på jämtvis för 299 kr. Men jag tänkte att om jag skulle köpa dyr väska så var det hög tid att snåla in på annat så nu ska jag göra alternativa val tills jag ”sparat” (läs: tjänat) in de rätt många kronor som väskan kostade. För ja, väskan har jag köpt (även om det faktiskt inte blev den som jag la ut här).

Efter ett sådant dagsäventyr har soffan lockat rätt så mycket under resten av dagen. På kvällskvisten kom jag i och för sig ut på en powerwalk med pod i öronen. Gratisnöje!

Sara Träningsglädje traningsgladje.se

0