Jag har 2 intervallupplägg kvar på den här utmaningen. 15*1 minut och 5*5 minuter. Ett av dem bränner jag av inne på hotellgymmet idag. Just nu lutar det åt 15*1 minut, 5*5  skulle jag allra helst vilja göra i löparskor utomhus. Det känns som ett klockrent pass strax under tröskeln.

En annan grej jag försöker vara flitig med är mina rörlighetsövningar som jag fick av Jessica på InMo. Jag kände inget i ryggen av skidåkningen igår, men både jag och underlaget var mjukt och vi hängde på en grupp som åkte “medelsnabbt”. Isigt underlag eller stora snabba svängar med mer g-kraft innebär större påfrestning, såklart. Så jag får se till att väcka mina höfter till liv under kommande dagar – det är tydligen inte rörligheten som är min begränsning utan snarare att jag inte använder den rörlighet jag har. Oh well.

En tredje grej jag ska komma ihåg idag är att stoppa minneskortet i mina goggles. Det kan ju låta lite underligt men jag har ett par goggles med inbyggd kamera. Himla smart. Det var bara det att igår åkte jag runt och fotade utan minneskort – och då blir det inte många bilder tagna…

cervinia sara

0