Hungern river i magen efter ännu en dag bland alptopparna. Det var inte riktigt lika fint och soligt när vi vaknade idag jämfört med igår, så vi tog det lugnt och kom inte ut i liften förrän efter 10.30 någon gång. Då bröt solen fram och vi bestämde oss för att ta sikte på Valtournenche igen.

Väl hemma en bit in på eftermiddagen gick vi en sväng på byn innan spa-avdelningen på hotellet lockade. Den lockade rätt många andra också och rätt som det var drog ett gäng män av sig morgonrocken och hade inget annat på sig än födelsekostymen. Det går ju an på badinrättningar i de österrikiska alperna men kändes inte helt okej här där bastun är integrerad med poolen och relaxavdelningen…

Efter den chocken ska vi nu gå ner till restaurangen för en fördrink innan middagen. Det har tydligen blivit en vana. Plus att det alltid serveras charkuterier och småplock innan maten.

cervinia

cervinia träningsglädje

cervinia principe delle nevi

cervinia

cervinia sara

Nej, inga nakna spa-män på bilderna!

0