Det är bäst att passa på nu när det är rejält med minusgrader norröver – och det, med lite fantasti, singlar snöflingor utanför fönstret här i Stockholm. Passa på med vadå? Jo, att tipsa om den här jack/hoodhybriden som jag bott i under julhelgerna!

Marmot Variant hoody är smidig med stretchiga partier samtidigt som den är värmande. Jag har haft min på mig när jag gått mina powerwalks och inte vill ha ett regelrätt löpställ. Ni vet, när man liksom vill mysa till det men samtidigt ha funktion och material som andas. En instagramföljare tipsade att han haft underställ och den här jackan ner till typ -20 grader. Den är förmodligen grym under skaljackan när man åker skidor också.

Jag tror att denna är en riktig Marmotklassiker och finns lite varstans där Marmot säljs. På Addnature finns den i svart/lila variant på rea och i vit/silver till ordinarie pris.

marmot variant hood

0