Jag gillar listor. Jag är en su-hu-duperstrukturerad människa men utan listor är jag lost. Inte för att jag har dåligt minne, men för att det krävs struktur för att jonglera (det gäller även efter arbetstid). Fast ibland är det också som så att jag inte kan komma på vad jag vill om jag inte har skrivit ner det först. Det är väldigt märkligt.

Undrar ni vad jag menar? Jo, föreställ er följande scenario: jag ska ut och äta middag med vän men kan för allt i livet inte komma på en tillräckligt bra restaurang som jag verkligen vill gå på trots att jag veckan innan kan ha pratat om både det ena och det andra stället. Eller, jag kan ha helt ledig helg på egen hand men kan inte komma på något kul att göra trots att jag sedan länge längtat efter både det ena och det andra.

Jag kan inte påstå att det är ett problem direkt. Det handlar inte om att jag glömmer saker, jag har ibland bara inte koll på min vilja när det verkligen gäller att bestämma mig. Därför älskar jag mina listor. Inför Halmstadresorna skriver jag gärna lista på vad jag vill göra. Och jag har sett till att göra lista på serier och filmer jag vill se – annars kommer jag glömma bort att jag vill se den och om jag inte minns så är det i och för sig ingen loss, men det kan ju vara kul att ha den där listan någon gång om jag får tråkigt.

Jag borde också göra lista på caféer och restauranger som jag antingen gillar eller är nyfiken på. Och givetvis, den ultimata listan: things to do in NYC! Här är några av mina listor och hur de kan se ut:

Saker att göra nästa gång jag är i Halmstad

Springa långa intervaller på slingorna i (på?) Hökafältet i Mellbystrand

Springa trappintervaller upp till Galgberget

Äta lunch på Spis & Deli

Åka till havet

_________________________________________

Saker att göra nästa gång jag är i Åre

Ta kabinbanan upp på toppen, med eller utan skidor, gärna med kamera

Åka mer längdskidor i Edsåsdalen och Vålådalen

Hänga i loungen på Granen och testa de berömda drinkarna

Dricka mer varm choklad

Ta med en vän och gå med snöskor

_________________________________________

Mat att laga hemma

Fish tacos

Pasta med citron och parmesan

Hamburgare

Chokladmousse med avokado

Raw blomkål med ingefära

Glutenfria källarfranskor

Åre TRÄNINGSGLÄDJE

Åre TRÄNINGSGLÄDJE

0