Regnet öste ner i Turin när vi landade i mörkret. Men i bergen snöade det. Och fortsätter snöa. I eftermiddags kom det en halvmeter snö här i Cervinia och det har inte slutat ännu – och ska inte sluta än på ett tag.

När STS Alpresors transferbuss parkerade vid kyrkan i byn blev vi upplockade av en annan bil som tog oss till det här stället. När vi kom in på rummet väntade härliga charkuterier och just nu har vi picknick i sängen. Finns det svenskt kaffe på rummet också? Nä, men däremot italienskt vin. Såklart. Jag ser fram emot att spana Principe Delle Nevi i dagsljus!

cervinia principe delle nevi

Det första man inspekterar på hotellet? Badrummet såklart. Och tvålarna!

cervinia principe delle nevi sara

Ja jag är ungefär lika trött som jag ser ut. Det har varit galna 48 timmar. Ser fram emot lite skönhetssömn som kan rätta till min ögonfärg…

cervinia principe delle nevi

Byn uppifrån vårt hotell

cervinia principe delle nevi

Istället för svenskt kaffe på hotellet

cervinia principe delle nevi

Välkomstmat. Jojagtackar…

0