Ni som läste den här bloggen 2013 hänge med på en hel del resor utomlands. I januari var jag i österrikiska alperna och åkte längdskidor. I februari var jag i London på snabbvisit för att jobba (givetvis hann jag med Wholefoods). I april var jag i New York och i Boston (hann precis undvika bomberna med en timme). I juni sprang jag en halvmara mitt i natten i Nordnorge (min längsta halvmara ever). I augusti var jag i alperna igen för att springa (många höjdmeter avverkades), och i september åkte jag till Playitas på träningsresa (älskar det!). I november var jag i Florida som Ironman sherpa (och hade hur kul som helst) och sedan åkte jag till Cypern för att – återigen – springa. Det var fartfyllt och resfyllt. När jag väl var på hemmaplan (läs: Sverige) fördelade jag min tid mellan Stockholm, Halmstad och Åre så rättvist jag kunde.

Ni som redan lyssnat på mitt senaste podavsnitt vet såklart allt det där – ni andra, in och lyssna!

Det fanns ett resmål på min wishlist inför 2013 som inte införlivades. Island. Det står som nummer 1 på min resmålslista för 2014. Och så vill jag verkligen åka till London igen!

Trots ovan så bokade vi flyg och hotell till New York idag. Hotellet i Boston är redan bokat. Vi bor sedan några år alltid på The Ames när vi är där. Hotellen i NYC varierar, men jag vill oftast bo nära Central Park. Inte helt lätt eftersom det inte finns så många kul hotell i närheten. När jag åker till NYC så är hotellet halva nöjet och jag är kräsen. Jag vill ha en upplevelse. Vi bodde på The James en gång och det var kul och snyggt på alla sätt och vis – men jag vill inte bo i SoHo.

När vi väl kommer till NYC så får ni se vilket hotell det blev. Vi åker i april hur som helst! Min sambo ska först springa Boston marathon och sedan ska jag springa i Central Park. Rättvist!

eat well travel often TRANINGSGLADJE.SE TRÄNINGSGLÄDJE

0