Bortskämd med otroligt fina soldagar under veckan vaknade jag med ett uns av besvikelse i magen imorse när jag inte kunde skymta bergen och Matterhorn. Grabben trotsade vädret men kom tillbaka efter ett åk igen. Jag valde bort skidorna helt och brände av ett pass på gymmet istället. 40 minuter cykel följt av en kort cirkel som involverade lite olika delar av kroppen: hammercurls följt av axelpressar med hantlar + hantelrodd + sneda crunches + höftlyft för baksida lår.

Sedan satte vi oss på The Bar och beställde in deras omtalade hamburgare, bland de bästa som finns enligt de svenska säsongarna här i Cervinia. Vi fick sällskap av hotellhunden Lucky som bor här på Principe delle Nevi och som finns avmålad i hotellets entré.

Resterande delen av dagen ägnar jag åt jobb och häng i loungen. Kanske kollar jag film, eller så tar jag med mig den här boken – som jag läst sedan i julas – ner på spa. Ikväll är sista kvällen i Cervinia och jag håller tummarna för att det blir soligt imorgon!

cervinia principe delle nevi the bar hamburgare

cervinia principe delle nevi the bar hamburgare

cervinia principe delle nevi hotell hund

0