Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fredagsradio

Härliga fredag jag gillar dig redan – trots att jag avbokat löpardejt imorse och ett annat härligt möte nu på förmiddagen. Men hey, jag lever och mår på det stora hela bra. Idag ska jag dessutom åka ner till Halmstad och oavsett vad jag gör så har jag P1 som sällskap. Ungefär såhär ser en fredag med P1 ut:

7-9.30: lyssnar på morgonnyheterna och får koll på läget i Sverige och i världen.

9.30-10: ”folkets program” Ring P1 sänds och jag stänger av öronen – klarar ofta inte av att höra. Särskilt illa är det när folk ringer in och gnäller på grejer (vilket är 90% av tiden) – det borde vara praxis för alla som gnäller att också komma med ett eget realistiskt förslag på förbättring.

10-11: Stil. Det som från början var ett renodlat modeprogram handlar idag om Cannabis… oh well.

Sedan följer några timmar med blandat innehåll som jag inte lyssnar så noga på så då kan jag göra lite annat, för sedan börjar:

15-15.45: Spanarna! Veckans höjdpunkt. Lyssnar alltid på Spanarna som pod om jag missat radiosändningen! Jessica Gedin är bäst.

16-18: nu sänds nyheter och samhällsdiskussioner (igen) genom Studio 1. När jag har semester lyssnar jag aldrig på Studio 1 men är det vardag i livet så lyssnar jag jämt.

Ja ni hör ju, det är ju fullt upp en vanlig radiofredag! Jag tycker att det är otroligt mysigt att ha radion på samtidigt som jag jobbar och skriver på saker. Jag föredrar radio framför TV:n och är jag ensam hemma står det senare nästan aldrig på.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • haha- UNDERBART_ samma här: älsk på spanarna men Stil om cannabis? jag tror de har slut på ämnen. Medierna och konflikt borde ligga där istället och Stil lördag förmiddag. Vetenskapsradions veckomagasin är också riktigt bra! kör försiktigt!

  Svara
 • haha- UNDERBART_ samma här: älsk på spanarna men Stil om cannabis? jag tror de har slut på ämnen. Medierna och konflikt borde ligga där istället och Stil lördag förmiddag. Vetenskapsradions veckomagasin är också riktigt bra! kör försiktigt!

  Svara
 • Är nog inte gammal nog i sinnet för att orka med p1 men det kommer nog vad det lider. 😉

  Mats 2014-01-31 14:32:10 http://www.matsljunggren.com
  Svara
 • Är nog inte gammal nog i sinnet för att orka med p1 men det kommer nog vad det lider. 😉

  Mats 2014-01-31 14:32:10 http://www.matsljunggren.com
  Svara
 • Jag är likadan. Det är bara P1 som gäller för mig. Har det på när jag går och pysslar här hemma. Mina kollegor tycker att jag är en tråkig gumma som alltid sätter på P1 när vi är ute och reser i tjänsten…..jag tänker att jag är den mest intellektuella av dem alla på jobbet som föredrar P1 framför annat dravel….

  Lisa 2014-01-31 13:07:18
  Svara
 • Jag är likadan. Det är bara P1 som gäller för mig. Har det på när jag går och pysslar här hemma. Mina kollegor tycker att jag är en tråkig gumma som alltid sätter på P1 när vi är ute och reser i tjänsten…..jag tänker att jag är den mest intellektuella av dem alla på jobbet som föredrar P1 framför annat dravel….

  Lisa 2014-01-31 13:07:18
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk