Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Friskis och Svettis

Om jag var dagens Svettis så var min lunchdejt Cecilia dagens Friskis. Vilket egentligen är rätt så bokstavligt eftersom hon jobbar på Friskispressen… Vi tränade ett pass Core på Friskis & Svettis Kungsholmen och avslutade med lunch på juicebaren bredvid.

Det fina med träningen var att även om vi tränade igenom rätt många delar av kroppen så var det med fokus – och den ständiga påminnelsen om – att hålla en aktiv core genom alla övningar. Passet var 60 minuter långt så att köra magdödare efter magdödare skulle inte funka – däremot plockar jag med mig en och annan effektiv övning som platsar fint i nästa 15-minuterspass med fokus på att träna upp en stark core.

Jag hade på mig mina Casall Sculpture tights och vi pratade en del om dem under lunchen och jämförde känslan med kompression. Sculpture formar och håller in och lyfter upp – medan kompression (oavsett märke) liksom trycker åt. Två olika egenskaper men som båda har att göra med fiber i materialet.

Om du är nyfiken på att testa tightsen så tycker jag att du ska vara med och tävla om ett par! Lägg upp en träningsinspirerad bild på instagram med #casallsculpturearmy och #timetowow – och för att jag ska kunna hitta just dig som tävlar vill jag att du också använder #traningsgladje. Tävlingen pågår fram till söndag 2 februari kl 23.59 och jag meddelar vinnaren via instagram.

På måndag drar Casall sculpture army igång förresten – kolla här!

Casall sculpture army Fashionable fit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Men hur relaterar bilden till träning! Denvisar en passiv kvinna, inte aktiv. Nej, det är inte en uppenbart sexistisk (dock photoshoppad) bild, men Bilder påverkar våra uppfattningar mer än vi tror.
  Ett bra test påom det är en irrelevant bild är att tänka på om hur bilden uppfattats om en man gjort reklam för samma vara på samma sätt. Ter sig lite löjeväcknde va? Titta gärna på youtubeklippet nedan, det är informativt

  Sopheia 2014-01-31 17:34:35
  Svara
 • Men hur relaterar bilden till träning! Denvisar en passiv kvinna, inte aktiv. Nej, det är inte en uppenbart sexistisk (dock photoshoppad) bild, men Bilder påverkar våra uppfattningar mer än vi tror.
  Ett bra test påom det är en irrelevant bild är att tänka på om hur bilden uppfattats om en man gjort reklam för samma vara på samma sätt. Ter sig lite löjeväcknde va? Titta gärna på youtubeklippet nedan, det är informativt

  Sopheia 2014-01-31 17:34:35
  Svara
 • […] Tightsen jag snackade om som jag köpte i helgen förtjänar ett eget inlägg för att jag tycker om dom så mycket. Det är alltså Casall Sculpture tights och jag köpte mina på Intersport för 799:-. Jag såg även att Sara har en  tävling just nu där ni kan vinna just ett par såna här tights, så in och läs hur ni ska gå tillväga för att vara med och tävla här. […]

  Casall Sculpture tights | Matsdotter - Healthy Living 2014-01-30 09:32:08 http://matsdotter.shapemeup.se/2014/01/30/casall-sculpture-tights/
  Svara
 • […] Tightsen jag snackade om som jag köpte i helgen förtjänar ett eget inlägg för att jag tycker om dom så mycket. Det är alltså Casall Sculpture tights och jag köpte mina på Intersport för 799:-. Jag såg även att Sara har en  tävling just nu där ni kan vinna just ett par såna här tights, så in och läs hur ni ska gå tillväga för att vara med och tävla här. […]

  Casall Sculpture tights | Matsdotter - Healthy Living 2014-01-30 09:32:08 http://matsdotter.shapemeup.se/2014/01/30/casall-sculpture-tights/
  Svara
 • Lisa: fast jag tycker nog att bilden är rätt så härlig: den blandar inte in killar eller typ åskådare som ser avundsjuka ut (det gör ingen av bilderna i kampanjen) och skrattar, dvs bättre än många bilder där tjejer (även killar) liksom ser allvarsamma och olyckliga ut. det är mat med på bilden – bara en sådan sak liksom.

  admin 2014-01-29 23:20:53
  Svara
 • Lisa: fast jag tycker nog att bilden är rätt så härlig: den blandar inte in killar eller typ åskådare som ser avundsjuka ut (det gör ingen av bilderna i kampanjen) och skrattar, dvs bättre än många bilder där tjejer (även killar) liksom ser allvarsamma och olyckliga ut. det är mat med på bilden – bara en sådan sak liksom.

  admin 2014-01-29 23:20:53
  Svara
 • Jag kan bara inte låta bli att bli jättegenusupprörd på denna sculturegrejen på träningskläder. massor av anledningar:
  1-för vem tränar vi? Vill vi träna för att må bra, för att orka med livet, för att bli starka, och snabba? Eller för att visa upp en artificiellt upplyft rumpa för andra som tittar på oss när vi tränar?
  2-Kolla på reklambilden. Det visar inte en stark, självständig kvinna, den visar en fnissande tjej som också visar sin smala bara mage och förståss lyfta rumpa. Vad hände med empowerment, liksom
  3-Det finns inga shapetights för män. Egentligen behövs inte fler argument än så

  Lisa 2014-01-29 21:49:00
  Svara
 • Jag kan bara inte låta bli att bli jättegenusupprörd på denna sculturegrejen på träningskläder. massor av anledningar:
  1-för vem tränar vi? Vill vi träna för att må bra, för att orka med livet, för att bli starka, och snabba? Eller för att visa upp en artificiellt upplyft rumpa för andra som tittar på oss när vi tränar?
  2-Kolla på reklambilden. Det visar inte en stark, självständig kvinna, den visar en fnissande tjej som också visar sin smala bara mage och förståss lyfta rumpa. Vad hände med empowerment, liksom
  3-Det finns inga shapetights för män. Egentligen behövs inte fler argument än så

  Lisa 2014-01-29 21:49:00
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger