Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Frisk?

Ibland vet man inte om man är sjuk eller frisk. Jag har under dagen liksom gått och undrat om jag har ont i halsen. Jag har i och för sig inte ont. Men inte o-ont heller. Eftersom jag inte vet så avvaktar jag läget och inväntar den där härliga friska känslan istället. Som bekräftar att jag vet.

Vad har jag gjort i träningsväg sedan sist då? I söndags sprang jag intervaller och i går var jag hos Jessica på InMo för att följa upp besöket för några veckor sedan. Vi pratade en del om hur kroppen fungerar och om hur begränsad rörlighet i axeln kan skapa löparknä och sådant där. Kroppen alltså, den är fascinerande och outgrundlig! Jag fick en till prehabövning att ta med mig hem så nu ska jag vara fortsatt duktig med dem.

Igår träffade jag en annan Jessica också. Den där som också är en fantastisk vän och bäst på gruppträning i Sverige. Vi tog ett blåsigt varv runt Riddarfjärden och pratade om allt och inget. Hon lämnar mig alltid glad och inspirerad och det är lite så jag tänker att vänskap ska vara – upplyftande. Jag är tacksam för alla mina vänner och för att ni får mig att känna just så!

sara jessica

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Tack för snabbt svar 🙂 Jag bor i Östergötland men får fortsätta leta efter någon bra hjälp här som har känsla för rörelsemönster annars får jag väl ta en tur upp till Stockholm.

  Jessica 2014-01-31 23:51:42
  Svara
 • Man får de vänner man förtjänar och eftersom du är den du är så har du såklart de bästa!

  Ingmarie 2014-01-29 23:05:36 http://blog.nemonisimors.com
  Svara
 • Håper du er fin i halsen i dag 🙂 Min hals er heller ikke helt ”der”.

  L 2014-01-29 11:28:21
  Svara
 • Jessica: tusen tack vad glad jag blir!! är du i sthlm? testa att gå till Jessica på InMo, hon är riktigt duktig på att identifiera rörelsemönster och hitta nyckeln i det!

  admin 2014-01-29 08:00:03
  Svara
 • Tack för den absolut bästa bloggen! Lyssnar även på din inspirerande podcast. Är så glad att jag hittat hit. Nu till en fråga, läste det du skrev att att axel och löparknä kunde hänga ihop. Låter intressant och jag skulle gärna veta mer om detta. Vet du vart jag kan hitta mer att läsa om det. Har haft löparknä ett par år nu och träffat flera sjukgymnaster och naprapater men får ingen bra hjälp.
  Ha det så bra!

  Jessica 2014-01-28 23:02:28
  Svara
 • Så härlig bild på er.
  Jag har nyst säkert 100 ggr efter mitt pass idag. Känns sådär. 🙁 hoppas på att sova bort vad det nu är.

  Katarina 2014-01-28 21:28:31 http://katarinaratcliffe.se
  Svara
 • Raggasockor och sovmorgon!! Sen lugn jogg. sen vet vi!!

  Annika - strongday.se 2014-01-28 21:08:09 http://strongday.se
  Svara
 • Segt. hoppas du slipper att bli krasslig.

  Mari 2014-01-28 20:17:10 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Sen det där med att jag är bäst – alltså …. :-*

  Jessica 2014-01-28 18:53:12 http://www.jessicaclaren.com
  Svara
 • Gud vad jag älskar dig. Du är något av det bästa jag har. Utan dig är det liksom inte lika kul. <3

  Jessica 2014-01-28 18:52:50 http://www.jessicaclaren.com
  Svara
 • Gud vad jag älskar dig. Du är något av det bästa jag har. Utan dig är det liksom inte lika kul. <3

  Jessica 2014-01-28 18:52:50 http://www.jessicaclaren.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk