Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Turn your intentions into actions

Januari är verkligen årets längsta månad. För exakt en månad sedan hade vi precis haft julafton och det känns evighetslänge sedan. Oxveckorna maler sig framåt men det går långsamt! Det kommer att vara januari veckan ut men sedan kommer lite ljus i tunneln och vi får se något annat. Välkommen februari!

Jag gillar som bekant projekt och delar upp året i sådana. December handlade om mängd och januari handlade om att omfamna mina svagheter och göra dem lite starkare, dessutom med intervallfokus. Snart är det februari och jag tänker att det ska handla om ”turn your intentions into actions”. Det behöver såklart inte handla om träning utan om stort som smått i livet. Det jag tänker att jag ska göra ska jag helt enkelt göra. Inom träningen handlar det mycket om att fortsätta de fina vanor jag lagt till mig: mina prehabövningar, stabiliserande träning, intervaller och styrka. Och framförallt att faktiskt göra sådant jag tänker att jag borde göra, men liksom aldrig kommer iväg på. De där sakerna som ryker när latheten tar över handen.

Utanför träningen skulle jag behöva se över ett och annat i Stockholmslägenheten, faktiskt gå och ta cellprover, fixa den där försäkringen och allt det där administrativa jag helst skulle skjuta upp till imorgon.

Playitas TräningsglädjeBild från Playitas i september

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • […] att gå ut och springa intervaller ikväll. Typiskt – jag hade ju precis skrivit det här inlägget. Men det var också det inlägget som faktiskt fick mig att snöra på skorna och sticka ut en […]

  springa intervaller - intervallträning 2014-01-26 21:26:02 http://www.traningsgladje.se/2014/01/intervalltraning/
  Svara
 • […] att gå ut och springa intervaller ikväll. Typiskt – jag hade ju precis skrivit det här inlägget. Men det var också det inlägget som faktiskt fick mig att snöra på skorna och sticka ut en […]

  springa intervaller - intervallträning 2014-01-26 21:26:02 http://www.traningsgladje.se/2014/01/intervalltraning/
  Svara
 • Pernille: tack för att du påpekade, vi upptäckte det häromdagen och kollar just nu vad som hänt.

  admin 2014-01-26 20:41:08
  Svara
 • Pernille: tack för att du påpekade, vi upptäckte det häromdagen och kollar just nu vad som hänt.

  admin 2014-01-26 20:41:08
  Svara
 • Hej Sara! Webshoppen på Stories & Statements är ur funktion… fel 402 tror jag man får.

  Pernille 2014-01-26 20:35:43 http://persiljaspringer.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sara! Webshoppen på Stories & Statements är ur funktion… fel 402 tror jag man får.

  Pernille 2014-01-26 20:35:43 http://persiljaspringer.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger