Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Tro inte på allt du tänker

Det finns sådant som är viktigt. Och så finns det sådant som luras. Det vi tror är viktigheter som faktiskt inte är värt ett endaste skit. Som om det står 36 eller 42 på byxorna, hur många skrattrynkor som samlats kring ögonen eller hur snabbt vi springer på milen.

Jag tränar för en snabbare miltid men jag kunde i ärlighetens namn inte bry mig mindre om vad som står på klockan när jag väl är i mål. Det är resan som är målet med min träning. Vi bär alla på olika ryggsäckar med olika bakgrund, förutsättningar, liv och drömmar. Inte minst om vad som är viktigt för oss och därför vilka val vi gör i livet. Förstör inte allt det fina du har i livet med de där tankarna om sådant du inte har – kom istället ihåg att mycket av det du har nu är sådant som du önskade dig innerligt förut.

Genom de tankar vi tänker kan vi stärka oss själva – eller också fälla krokben. Oavsett vilket, så är ansträngningen ungefär detsamma. Kanske är det så att den största utmaningen i vårt medvetande är mellan vad vi vet och vad vi känner. Känslor och logik. För det som står i första stycket – sådant som är viktigt – vet vi egentligen, men vi behöver påminnas många gånger om. Det är när vi börjar jämföra som det går utför och vi snubblar. Tro inte på allt du tänker.

cervinia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Philip Conradsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Man
Viktor Frisk
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Linn Eklund
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Ida Warg
Man
Kevin Triguero
Home
Amelia Widell
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström