Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Korta intervaller

Det var med seriös träningsvärk i benen jag satte mig på cykeln nere på gymmet i eftermiddags för att köra 15*1 minut. Det var inga tuffa intervaller som jag pressade kroppen med, däremot 15 pulshöjningar med snabb kadens snarare än tung belastning. Att ligga på tunga växlar hade mina ben inte pallat. Nu såhär efteråt känns det rätt skönt och jag tror att blodgenomströmningen uppmuntrats lite.

I och med detta fjärde intervallpass i den här serien så har jag bara 1 kvar. I min värld det allra jobbigaste av dem alla: 5*5 minuter. Det känns liksom mycket av allt. Jag sparar det passet tills jag kommer hem. Vi har 3 skiddagar kvar här i alperna och ikväll kommer bilder från dagens solsken som varit lika brutalt som himlen varit blå.

Jag tycker att ”jävligt jobbig start” varit en kanonbra motivationsboost till min egen träning. Det var lite därför jag skapade den. Att många andra också hängt på (219 personer enligt eventet på Facebook) är såklart superkul! Februari är inte här riktigt än men jag har redan börjat klura på ett nytt fokus – samtidigt som jag fortsätter med intervallträning såklart.

casall sculpture

casall sculpture

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Linn Eklund
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Flora Wiström
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Viktor Frisk
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Home
  Sanna Fischer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Johan Hurtig
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Amelia Widell
  Man
  Kevin Triguero
  Man
  Philip Conradsson