Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bloggens bästa

Sedan 2010 har jag valt ut några inlägg jag tycker är lite extra bra, och listat dem här. Jag läste igenom några av mina gamla inlägg igår kväll och fastnade för detta, som jag nedan kopierat rakt av. Det kan vara bra att ha skriva ner sin tro – och hur man vill leva. Lite som något att hålla i handen när det stormar inne i huvudet och man kanske grubblar för mycket och varken vet ut eller in.

Jag heter Sara. Jag tror på skratt och träningsskor. Jag drivs av utmaningar och upplevelser. Att växa och bli en större människa tillsammans med andra. Inte på bekostnad av andra. Jag tror på att vara snäll mot mig själv och den värld jag lever i. Sådant ger mig ett högre värde än strävan efter att bli bättre än någon annan. Jag tror på ödmjukhet och att dela med mig. Det man ger får man flerfaldigt tillbaka, idag eller imorgon. Jag tror på allas förmåga men jag förstår att det inte är enkelt. Drömmar infrias när man jobbar för dem. Jag tror att alla kan och jag är övertygad om att allt är möjligt. Det är som det är och det blir som det blir men inte utan orsak och i slutändan blir det alltid som vi tänkt oss. Jag tror på inställning och drivkraft. Jag tror på lycka och unnsammhet, för mig själv och för andra. Det är min tro.

Tromsø OLDERVIK

Tromsø 210 OLDERVIK

Tromsø 202 OLDERVIK

Tromsø 205 OLDERVIK

Tromsø 214 OLDERVIK

Bilder från Oldervik i nordligaste Norge. Jag tror på upplevelser också…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger