Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träna dina svagheter

Jag har 2 intervallupplägg kvar på den här utmaningen. 15*1 minut och 5*5 minuter. Ett av dem bränner jag av inne på hotellgymmet idag. Just nu lutar det åt 15*1 minut, 5*5  skulle jag allra helst vilja göra i löparskor utomhus. Det känns som ett klockrent pass strax under tröskeln.

En annan grej jag försöker vara flitig med är mina rörlighetsövningar som jag fick av Jessica på InMo. Jag kände inget i ryggen av skidåkningen igår, men både jag och underlaget var mjukt och vi hängde på en grupp som åkte ”medelsnabbt”. Isigt underlag eller stora snabba svängar med mer g-kraft innebär större påfrestning, såklart. Så jag får se till att väcka mina höfter till liv under kommande dagar – det är tydligen inte rörligheten som är min begränsning utan snarare att jag inte använder den rörlighet jag har. Oh well.

En tredje grej jag ska komma ihåg idag är att stoppa minneskortet i mina goggles. Det kan ju låta lite underligt men jag har ett par goggles med inbyggd kamera. Himla smart. Det var bara det att igår åkte jag runt och fotade utan minneskort – och då blir det inte många bilder tagna…

cervinia sara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Det där gör jag rätt ofta, fotar utan minneskort 🙂 Ha det underbart i snön!

    Betty -the B-ROOM 2014-01-20 12:29:55 http://b-room.se/blogg
    Svara
  • Coolt med kamera-goggles:arna! Nya filmer på gång kanske? Ha det fortsatt fint i snön! Kram

    Karin Tri - triathlon 2014-01-20 10:40:54 http://www.karintri.com
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger