Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Spa på Principe Delle Nevi

Efter en halvdag i backen och lunch på klassikern Chalet Etoile (kanske mer känt som ”Ullas”) så skippade vi det konstanta snöandet (vilket är mest kul när det slutat snöa) och vilade benen inne på spa-avdelningen. Vi var helt ensamma – det är en känsla som jag tar med mig från dagens skidåkning också. Ingen trängsel (mer än inne på Ullas då) och inga liftköer. När jag tänker efter så har det varit ungefär samma även när jag varit på andra alporter runt den här tiden på året.

Jag åker på ett par rätt breda och roliga Blizzardskidor som funkar kanon nu när det är mycket snö i backarna. När det lägger sig och blir lite fastare så ska jag hyra ett par vassare pistskidor istället. Backarna är skönt lättåkta och långa och rena carvingdrömmar!

cervinia principe delle nevi

cervinia principe delle nevi

cervinia principe delle nevi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh. Oh. Ah! Cervinia i mitt hjärta! Åk det lååååånga åket längst till höger från toppen, (nerifrån sett på kartan alltså) som slingrar sig ner mot byn. Ett av mina favoritåk om jag minns rätt. Njut!

    uppochhoppa 2014-01-20 07:56:06 http://www.uppochhoppa.se
    Svara
  • Åh. Oh. Ah! Cervinia i mitt hjärta! Åk det lååååånga åket längst till höger från toppen, (nerifrån sett på kartan alltså) som slingrar sig ner mot byn. Ett av mina favoritåk om jag minns rätt. Njut!

    uppochhoppa 2014-01-20 07:56:06 http://www.uppochhoppa.se
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger